Ticik napisał(a):
Farin sorry ale ench shammy w 5 man instance wystepuje jako dps'er a nie ... healer .. tak wiec nie wiem po co mi checi bycia main healer ktorym i tak nie zostane jak bede nie reso shammim....
Teraz Buffchef
Wybrales drzewko retso ;] no ok jedni lubia tak a inni inaczej nie ma watpliwosci. Ale nie byl bym pewien czy jest lepsze to raczej kwestia tego co robimy i jak gramy ;]
ad1. Enchancing totems zamiast guarding totems??
No coz dla shammiego GT jest super talentem bo o 15% lepsze dzialanie GoAT i SoET piechota nie chodzi ;] a Stoneskin i Windwall no coz uzywa sie ale duzo rzadziej niz dwoch wyzej wymienionych ;]
ad2. Dales w anticipation a nie w LS'a no ok tu rzeczywiscie jak ktos nie uzywa LS'a to nie ma co tracic punkty ;]
ad3. Mowisz "po co Ci krotszy healing wave" a sam dales to w drzewku =P
Ogolnie cos pomieszales tam w tym drzewku w stosunku do tego co mowisz xD
Jakbym mial dac ench/resto to dal bym tak:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000;D
W resto mialo byc tak jak u Ciebie, rzeczywiscie pomieszalem. LS nie uzywam, ani totemow na sile/agi wiec dalem guarding. Czasem na twardsze walki stawiam, wiec sie przydaje. Na 65 chce sie przerobic na resto zeby do 70 dociagnac instantami. Plusy sa tego takie, ze mam sporo repa, dobre itemki, a nagrand/bem/netherstorm/sv zostana nietkniete pod wzgledem questow. Dzeki temu na 70 bede mial niezla ilsoc golda.
Powiem szczerze, ze nie moge sie doczekac mojego szamana z itemkami z tbc. W zielonych crapach z ah gra sie fajnie, co to bedzie pozniej .