dobra bede tankiem dual wield i deshroom mnie zje
na forum
nawpierdzielam sie eliksirow bede mial wiecej hp agi str sta
def.. na bossow i w kryrtycznych sytuacjach (zly pull na przyklad) bede zakaldal tarcze...
o dualu to ja mowie na przemian... z 2h... bo z duala czesto dosyc wypada dodge
wtedy zmiana na 2h overpoved.. i w zaleznosci od ilosci hp pozostalej jak malo konczymy 2h jak duzo znowu dual - potestuje takie rozwiazanie kilka dni i zdam raport jak sie ma ..
Na razie dual to w miare staly sredni DPS zadnych nadzwyczajnych krytykow, ale hp moba zjezdza rownomiernie i nie tak wcale wolno...
2h.. to zalezy od farta raz 3 crity i koniec walki zanim sie zacznie...
raz 3 missy jak mobkowi zostaje 5% hp .. co bardzo wnerwia jak sie ma wolny axe:)
musze pierwszy raz talenty juz pozamienaic.. arms poki co wszystko w arms.. bo strata rage po zmianei stance.. BOLI
poki co w miare dobrze sie czuje w battle stance ... z berserkera jeszcze malo korzystam...
w defence to tylko disarm
i cos tam z tarczami ale jak pisalem rzadko "tankuje"
spoko spoko jeszcze sie naucze
teraz po prostu mam gonitwe za lvl zeby dobic do 60 i jak najszybciej biegac z gildia do MC/Ony.. nie mialbym cisnienia jakby pozwolili raid punkty z palki na warka przepisac, ale sie uparli ze nie .. to nie
laza codziennie do tego mc
PS
a propos ekipy to ja bardzo chetnie jak bede mial czas na zbieranie
poki co mam na granie malo czasu, obowiazki gonia ... od piatku pogram dluzej bo free jak dzika swinia na zakrecie bede
wiec moze sie pobawie
tylko gdzie ja co ja jak ja:) gdzie mam do inst isc.. jak mi w sumie wiekszosc zbrzydla
najchetniej bym do inst hordy polazil:) ale
1. nie ma questow i wolniej sie robi lvl
2 ciezej pewnie ekipe tam bedzie zebrac
jakie enchanty proponujecie tak okolo 40 lvl na te bronie dual
??? life stealing? frost? accha ciekawe czy trafi mi sie kedys proc z trasha i proc z talentu jednoczesnie
(next swing 3hity - 3 mozliwe krytyki )
W BRD kiedys tanka widzialem z trashem .. mowi ze dps nie robi tylko tankuje i taki mu wystarcza:)