Sandlord napisał(a):
Randalf napisał(a):
nie znam sie na szamie ale krytykujesz czlowieka ktory wylevelowal 3 szamow do 60 ;p
O czym to świadczy? Ja też levelowałem szamana i wiem jak zabija się szybciej. A jak czytam 1h plus shield jest lepsza niż 2h to mnie śmiech ogarnia. Wiec sory, ale to bzdura.
O czym to swiadczy? to ze wiem jak sie lvluje szybciej bo probowalem wilu rzeczy.
Powiedz mi jedno, znajac twoje podejscie do 2handerow pewnie uzywales WF, jest taka sytuacja ze walczysz z mobem a tu nagle miss (czekasz 3-4sec na nastepny atak) parry..... miss.... dodge.... nagle trafiles ale co? kupa bo WF ma tylko 20% na proca i dalej to samo + tracisz wiecej zycia bo masz mniej armora
Z 1h+shield sprawa wyglada inaczej, wiekszy speed, wiekszy proc na wf/fb no i ta tarcza ktora daje dmg reduction i dzieki temu nie musisz
uzywac bandazy / podleczac sie na czym traci sie mane co bys robil co 2-3 walke z mobem, tutaj bijesz 3-5 i dps bedzie wiekszy i rzadziej bedziesz siadac
To jest moje zdanie na temat 1-40 i tak pozostanie bo nie ma bata zeby ktos mnie przekonal ze 2hander > 1h z shieldem, swoje przezylem swoje wiem