Venomo napisał(a):
Farin napisał(a):
Od 200 zazwyczaj się zaczyna. Jakbym cię nie poprawił to później byś krzyczał, że jeden mana tide totem uzupełnia mane całemu raidowi

yyy... nie
mana tide = 5 x 1k
innervate = 1 x 5k (tutaj to zalezy, ale zwykle conajmniej 5k)
Ke ????
Przeczytaj jeszcze raz moje zdanie, które zacytowałeś.
Jeśli nadal nie zrozumiałeś to wyjaśniam:
Chodziło mi oto, że od takich małych pomyłek (czyli 200 many więcej podane) zazwyczaj się zaczyna, a później ludzie zaczynają snuć przypuszczenia jeszcze bardziej błędne i powstaje mit ....
Fabianek: Czy ja w swoim poprzednim poście whine robie jakiś ? Bo niezauważyłem niczego takiego - opracowałeś jakąś nową metodę czytania od końca ??
Ludzie czytajcie ze zrozumieniem.
Jakoś nie przypominam sobie abym robił whine dlatego, że jakiś Paldek ma łatwiej - poprostu skorygowałem błędną wypowiedź i tyle
Nie wiem jak jest na Ragnie i innych "High Bossach" Bo mnie tam nigdy nie było i raczej nie będzie - tym bardziej, że odszedłem z CM i zacząłem bawić się na innym serwerze.
Niektórzy grają poto aby pokonać nowego bossa i zdobyć lepszy sprzęt , a ja gram poto aby "pobawić się" w gronie innych ludzi.
Więc nie mam zamiaru wchodzić na jakieś forum i whine wypisywać bo przymierze coś tam z czymśtam ma lepiej.
Ps. Ciekawe ilu teraz znajdzie się takich co źle zrozumieją moją "wypowiedź"
Ps2. Zastanawiam się co do nowego Talentu jaki dostaną Druidzi... Ma ktoś jakieś info na ten temat?
@Down
No to żeś mi teraz przywalił niemiłosiernie i na temat
nie mogłeś na pm ? Albo do tej wypowiedzi napisaćcośna temat ...