Moj przypadek wyglada tak iż dostałem klucze (dla siebie i dla brata no i jeszcze jednej osoby) od pewnego pana - póki co nazwijmy go X.
1 grudnia z usmiechami na facjatach wypełniliśmy formularz trensformacji kluczy z US na EU.
jakos 7 grudnia dostalismy potwierdzenie - z automatu ze OK OK wszystko jest wporządeczku i jak tylko sie final beta pojawi na horyzoncie to sie z nami blizard skontaktuje.
Na poczatku stycznia kolejna wiadomość - final beta sie zaczyna lada dzień i można zarejestrować sie z prawidlowym kluczem US na final beta EU a co za tym idzie w retailu.
Myśle sobie - dobra nasza.
9 stycznia - jesli dobrz pamietam - dopadam do formularza rejestracyjnego . pierwsza próba - bam !!! invalid cd key. po kilku probach zaopatrzonych w kilkukrotne sprawdzanie czy aby literki w kluczu i wpisane do formularza sie nie pozamienialy - rezygnacja & konsternacja.
:/
Mail do technical supporta blizarda. Odpowiedz - zupełnie jak powyższe - 3 ewentualności.
I teraz pytanie - czy ktoś z użytkownikó forum probował zarejestrować mimo problemów na EU - gre na serwerach US ??
I z jakim rezultatem?
Mi ku mojemu zdziwieniu wyskoczyło info - klucz juz zostal uzyty skontaktuj sie z
[email protected].
Myśle sobie - no tak - został użyty czyli po wklepaniu do formularza transferujacego klucz poprostu - dla bazy kluczy US już jest bezużyteczny.
Ale czy napewno ??
Jeśli ktokolwiek miał podobną stuacje z rejestracja na EU i probował przejść weryfikacje kllucza przy rejestracji na US prosze o krótką notkę.
Za pomoc dziekuję.