Delenor napisał(a):
No wlasnie mi tez ktos chyba zakosil konto
wyslalem 3 maile do Blizza i idzisiaj bede dzwonic. W poniedzialek jescze gralem, w srode wsedl patch. jak wpisuje haslo to wyswietla mi sie okienko jakby bylo ono zle. Na stronie WoW probuje przypomniec haslo to mail jest niewlasciwy. co za sukinsyny to robia!? Miałem 60 lvl Night Elf Warrior i calkiem niezly secik. Szkoda ze trzeba zaczynac od nowa. Dzisiaj zbaczymy co sie stanie. skzoda tlyko ze zaplacilem 29 wrzesnia
. Ale mam nadzieje ze wszytko bedzie ok!
3 zdania:
NOD32
Agnitum Outpost Firewall
Microsoft Antispyware
EDIT:
Ogólnie bardzo lekki soft. Microsoft jest najgorszy ale ma najlepszą baze.
Nic nie ściągniesz, nic ci sie nie zainstaluje i nic sie nie wyśle potrzebujesz 3 programów zamiast jednego kombajnu jak NIS 2005 na przykład).
"MS AntiSpyware w liczbach
Korzystając z okazji, iż Grzegorz Mazur, autor zaprzyjaźnionego serwisu Windows eXperience Vortal, a przy okazji jeden z polskich MVP, opublikował ciekawy artykuł o Microsoft AntiSpyware, chciałem przytoczyć kilka publicznie podanych informacji o tym produkcie (z tym zastrzeżeniem, że nie wolno mi jednakże podać dokładnie źródła).
Statystyki, które zebrano o tym produkcie i podano do wiadomości, wyglądają następująco:
Microsoft AntiSpyware jest najczęściej pobieranym produktem Microsoftu w historii (można jednak spodziewać się zmiany po wydaniu IE7)
MS AntiSpyware to około 18,000,000 aktywnych użytkowników (mierzone pobieraniami aktualizacji sygnatur)
SpyNet to około 20,000 zgłoszeń na godzinę
Średnio w ciągu 90 minut około 54,000 ludzi instaluje Microsoft AntiSpyware
Usuwane jest 22,500 elementów spyware-u i szkodliwego oprogramowania"
Pozdrawiam