Deshroom napisał(a):
Sacul napisał(a):
Ma ktoś może problem z NovaWatch albo SheepWatch? Mam te mody i czasami porostu nie dziłają lub poprostu źle pokazują czas trwania novy/owcy. Dodam że mam ściagnięte najnowsze wersje tych modów. Z góry dziękuje za pomoc.
najlepszy w tej chwili mod to CCWatch. Dla wszystkich klas, obsługuje jednocześnie do 5 zdarzeń
http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=2572generalnie ja widze twoja nove i sheepa a ty mojego sapa
Dięki za odpowiedź ^^. Z tym że... nadal mam ten problem. Czasami np nie pokazuje mi czasu trwania owcy ew. w pewnym momencie przestaje pokazywac (tzn owca nadal sobie biega a ja nie wim ile jescze czasu będzie to robić
) Dzieje się tak nie tylko kiedy jestem w grupie i mod musiał by pokazac więcej niz 5 zdarzeń (czyli "wypchnołby" owce).
Moze ten mod gryzie sie z jakimś innym którego używam.. A mam takie: FlexBar, EquipCompare, MapCoords, MobInfo2, ClassIcons (używam go bo mi MobInfo nie chce klasy postaci pokazywac), QuestLevels,SpellAlert.
Troche zawracam Wam gitare ale chyba sami wiecie że o wiele łatwiej się gra kiedy widomo kiedy owca/nova/sap itd przestanie działac
Jak zwykle żeby nie zaśmiecać: dziękuje z góry