Qraczek napisał(a):
Dwa - na bombach masz cooldown.
przed patchem bylo 60sec, omg starasznie duzy
(ile jest teraz nie mam pojecia bo od czasu wyjscia naxx nie mam czasu na alty)
Cytuj:
Trzy - rownie dobrze mozna co 2 moby wyskoczyc w castera i wrzucic rejuvenation, zwykle wystarczy.
no i po 6stym mobie, 30sec rest bo nei masz many.
Cytuj:
Cztery - jak juz sie czepiasz szczegolow to dorzucmy jeszcze ze w okresie 30-40 druid dojedzie wszedzie sporo szybciej niz rogue.
no, coz afaik problem z lv up zaczyna sie na 50+
Cytuj:
Piec - koszty koszty koszty
nigdy nei mialem problemow z goldem, no po za poczatkami na rogue (moj 1st char) ok.lv45 nauczylem sie zarabiac na ah
Cytuj:
Szesc - zawsze latwiej wejdziesz do instancji jako healer (co z tego ze masz many na 3 heale jako feral, liczy sie nie oszukujmy klasa - raczej nie widzialem na LFG ogloszenia LFG Instancja - no more druids, a LFG Cokolwiek no more rogues,hunters slysze caly czas.
lol jasne ale czy to przyspiesza levelowanie? nie sadzde, a na quest runa to teraz zadna klasa imho nie ma problemow jak jest globalny LFG.
Cytuj:
Siedem - duzy wyzszy dps ? Owszem - jesli caly czas twinkujesz rogue'a. Jesli grasz normalnie (tzn. nie zagladasz co lvl na ah zeby sprawdzic czy nie mozesz kupic czegos co ma np. 2 agi wiecej) to rogue i druid maja dps porownywalny
hmm no coz to ja od lv~20 mojego 1st chara gram nienormalnie. hmm pomyslmy: bierzemy 2xwpn (nie oszukujmy sie : rogue to wpn, jest wpn jest rogue, reszta to detale w porownaniu do boosta z broni) ktory bedziemy uzywali ~10 leveli i 2xfiery enchant (skrajnie tani, procuje 5-7 razy na walke na ~lv40+ a to daje 200-280dmg dodatkowego dmg czyli jakies 10%)
ps qra ty wsrod swoich altow masz rogue i drooda na 60tce?
edit: @down juz