Nikon, że Ci się to wszystko udało napisać jednym zdaniem. Jak nie ma przecinków to ja czytam na jednym oddechu i się omal nie udusiłem
Reliocer. Co prawda osłabiają mnie takie pytania ale odpowiem.
Cytuj:
1) Jak się używa pickpocketa u rouge ? ja np. klikam na przeciwnika ( potwory etc. ) i używam skilla, niby się powiódł ale nic się nie dzieje. co robie źle ?
Pickpocket działa w trybie 'stealth'. Musisz się skradać, najlepiej podchodzisz od tyłu, używasz skilla. Otwiera się loot window moba i możesz mu coś zabrać. Loot z pickpocketa jest inny niż z dropu, dodatkowy.
Cytuj:
2) Gdzie w stormwind można się nauczyć walczyć dwoma mieczami / sztyletami ??
Zapytaj dowolnego strażnika w Stormwind jak trafić do weapon mastera.
Cytuj:
3) Czy zna ktoś sposoby na polepszenie osiągów łącza chello ? - głównie mi chodzi o grę w WoWa
Przeszukaj to forum. W okienku Search wpisz CHELLO.
Cytuj:
4) Gdzię są najlepsze sztylety do kupienia ? proszę nazwę miasta i położenie :>
Iron Forge. Auction House. Pociągiem z Dwarven District.
Cytuj:
5) Czemu nie da się użyć ponownie shadowmelda i stealth po tym jak się zginie ?
Nie rozumiem pytania.
Cytuj:
6) Co to jest cooldawn ? jeszcze może ktoś potrafi przetłumaczyć na "ludzki" język to zdanie "Improved Sap po 1 high lvl instance " zapożyczone z zacytowanego powyżej tekstu.
To masz opisane w instrukcji.
'Czas oczekiwania zanim zdolność, umiejętność, lub czar moze być ponownie użyta'
Cytuj:
7) Czy gdy się używa 2 daggerów to szansa na powodzenie skilla się zmienijsza ? np. podczas gouge itp. ?
Zmniejsza się szansa na trafienie. Nie sądzę jednak żeby to dotyczyło umiejętności specjalnych jak gouge na przykład.
Cytuj:
Czy pożwyższy buil dotyczy używania jednej broni czy dwóch jak np. dwa daggery ? orazy co bardziej sięopłaca używać 2 daggerów czy 2 mieczów a może najlepiej połączyć dagger z mieczem ?
Każdy rogue używa dwóch broni. Co do Miecze vs Daggery to masz taki temat chyba na pierwszej stronie tego forum, dział WoW.