Schirru napisał(a):
Zychoo napisał(a):
AFAIK to nie sa trinkety Class:Mage, wiec wszyscy kasterzy zostali nerfnieci tak? Tyle co sie przekopalem to placza tylko magowie. Czemu? Nie wiem.
Skoro nie wiesz czemu placza to czemu ich osadzasz?
bo tylko magowie placza na swoja klase, sproboj pograc droodem pve i pvp a pozniej placz na swoja klase. Sproboj skompletowac 3 zestawy szmatek(solo grind(feral), party grind (caster), healer), a nie 1 wlasciwy stroj +dmg. zobacz jak to jest kiedy masz <100dps, a pozniej placz. jak to sie mowi: Trawnik sasiada zawsze jest bardziej zielony.
Cytuj:
No chyba, ze cie to cieszysz bo uwazasz ze zabijanie kogos w 2 hitach jest zle. Magom utrudniono zabijanie ludzi w 2 hitach, a sami ciagle sa na to najbardziej narazenie ze wszystkich.
ORLY? jeszcze nie widzialem zeby jakis mag (podobnie ubrany do przeciwnika) padl majac na sobie ice blocka i mana shielda. To sa wasze skille z ktorych nie korzystacie tylko placzecie ze was rozkladaja w 2 shotach.
Cytuj:
Ja ci moge powiedziec l2p, skoro blizzard musial nerfowac trinkety aby ulatwic i tak juz proste zycie wiekszosci populacji wow czyli wariorom, rogue, hunterom i pladynom.
To sobie mow, bo jak napisal 1 z przedmowcow aqrat maga w porownaniu do locka i priesta najmniej dotknie ten nerf.
Cytuj:
Czy mnie to rusza?? Malo, i tak mam 3k cryta z fireballa i tak zdejme prawie kazdego kolesia w 3 strzlach, szkoda tylko ze whin wiekszosci player base tak totalnie niszczy klasy jak mag.
no to co placzesz?
Cytuj:
Magowie moze i whinuja, nie dziwne klasa nie zostala ruszona od roku, ale nie obwiajcei sie zadnych rewolucji w magach nie bedzie bo by 60% populacji sie poplakalo:)
tak jak rogue? Rogalom do dzis nie naprawili vanisha, do tego najpierw naprawili ambush/bs aby pozniej je znerfowac (wpn spd). A rogale z tego co widze to raczej nie placza, a juz napewno nie tak jak magowie
Cytuj:
Wiec nie L2P bo nie ma takiej potrzby blizzard was ma w swojej opiece...
idz pograj w bierki tam masz balans.