Blizzard mnie nie zaskoczyl. Mimo, ze sam gram fury warriorem to doskonale wiem, ze ta gra to po prostu world of castercraft.
Review melee klas byly po prostu zalosne. Odnosnie rogali to z tydzien przed kalkulatorem nasmarowali posta o zmianach jakie planuja robic, przez ten tydzien ludzi napisali swoje idee, a blizz i tak zrobil po swojemu i szczesliwil rogali po swojemu - na sile. warrior review to juz w ogole. tam nie bylo zadnej debaty, zmiany dotyczyly drzewka ktore przez nastepne pol roku bylo niegrywalne (itemy to hit nie dzialaly na DW), a czesc innych to nawet male nerfy byly.
Zobaczcie jakie review mial mag. Tak chyba z miesiac ludzie wrzucali swoje pomysly, dopiero potem blizz napisal im co planuja. Potem znow byly ze 2-3 tygodnie i w koncu zaprezentowali zmiany. Bylo ich na oko tyle, ze starczyloby chyba dla wszystkich melee klas.
Narazie jestem happy, ale coraz czesciej spogladam w strone warhammera online bo blizz to po prostu zmusza do grania casterom. wystarczy spojrzec jak clothom rosnie armor. w takim tempie to bede w moim dualwieldzie klepal ich po 500-1000, a oni po 4000 bo w moim gearze mam az 0 resista, w sytuacji gdy ich armor ciagle buffuja.
naprawde, czasem ta gra bywa meczaca.
ps. a na oslode. przynajmniej T3 macie fajny. Zbierzecie i mozecie isc w nim grindowac, pvp, pve,a ja moim warem to T3 po wyjsciu instancji bede mogl zapewne wrzucic do banku...