dzięki uprzejmości Zodi4c pogralem sobie w WoW-a . I od razu napisze że nie był to czas stracony
. Gra mi chodzi pięknie , hardware lag znikomy na mid detail , grafika jest strasznie nierówna , otoczenie jest z pieczołowitościa wyrenderowane ale modele i animacja odstają sporo . Taki Lineage 2 czy Wish miał o wiele ladniejsze modele . Na tym etapie WoW bez questów w niczym by się nie różnił praktycznie od L2 ale sytuacje ratuje dobra otoczka fabularna i dość dobry socializing (ciekawe na jak długo
) . Ogólnie jest dobrze i nie raz porzucałem rozwijanie postaci tylko po to by sobie pobiegać po świecie i popatrzeć co tam Blizz ciekawego zrobił . Wychodzi na to że szarpnę się na WoW skoro DFO jak nie oglądało swiatła słonecznego tak nie widzi do dziś
jak nie lubisz questów i rozwijania postaci to nie wydaje mi się by MMORPG ci odpawiadało. Jak zależy ci tylko na PvP + lootowanie + wyzywanie się na chacie - to pewnie coś takiego wkrótce powstanie.
Jest zapotrzebowanie będzie i produkt
już powstało Planetside ( może i to nie jest mmorpg ale na pewno massively ) , i zaskoczę cię bo gra była naprawde fajna , mimo że looty gówno dawały to fun był nieziemski . I mam podobne zdanie na temat
Aenimy - mmorpg bez dobrego PvP ( czyli nie na odpie...ol się typu papier nożyce kamien) to nie mmorpg ale carebear playground , a ja z tego już dawno wyrosłem i oczekuję od next gen mmo dobrego PvP real skill based , a nie pitolenie cioci Fridzi , tyle