Pobawie się w dobrego wujka i grzecznie odpowiem
Karta graf. trochę słaba, dokupisz 512 ramu i na minimalnych detalach powinno ładnie śmigać. Przy moim 2.8 GHz, Radeon 9550 256 MB, 128 bit i 1Giga ramu gram na średniowyskokich i chodzi ładnie. Mam Neo 128 i ŻADNYCH problemów z lagami na serwerze High population nie mam. (raz czy 2 musiałem czekać w kolejce - tak dla orientacji ile tam osób jest). Intrukcja angielska, klimatyczna, wyćwiczysz angielski ^^ Grę warto kupować bo jest najlepszą grą pod słońcem
A zaczynanie od 1 lvlu nie stanowi żadnego, najmniejszego problemu. Równie dobrze będzie można zacząć grę za rok. Co za przebijanie się? Nie ma takiego pojęcia w WoWie. W końcu i tak skompletujesz ulubiony set.
Aha, nie grałem na BL, ale z opini innych (wiem, że głupio mówić o czymś czego sie na oczy nie widziało) nie polecam. Jak przeczytałem o k.rwach na generalu itp. itd. to mi się odechciało. Dodatkowo wolę pograć na serwie, gdzie nie ma za dużo Polaków. Nie dlatego, że mam jakieś obiekcje, tylko po prostu chcę wyćwiczyć mój angielski i zadawanie się z obcokrajowcami jest dla mnie jak najbardziej na +. A w gildi jestem polskiej i jest w porządku
.
uspokojiłes mnie i odrazu poszłem po WoW i niewiem jak tobie może działać na średnio wysokich skoro mi działa na prawie wszystkich wysokich roz. 1024x..... bez zacieć
Ps. Nieźle offtopicujecie