Ech tmat.
O walce moim palkiem z magami napisalem raz:
Wiec palka mam od niedawna, nie wychodze nim praktycznie z ogrimaru, wiec nie mam problemu z frost magami (1v1)
Po za tym pisalem o laniu magiem palkow (wyczuwasz roznice panie kretacz?). Przy czym wisi mi czy jestes retri czy stretri, generalnie dla mojego maga jestes tylko kolejnym killing blow. A o moim palku napisalem ze nie mam gearu, mial nie bede wiec nie moge sie bawic w zabijanie (wiec tej perspektywy nie znam).
A ty wziales i pociales, poskladales (w roznej kolejnosci dla efektu) po swojemu kilka postow i dodales pseudosmieszne komentarze.
Juz po pierwszym twoim poscie widac, ze ty jestes typek od wycieczek personalnych, ale jak sie bawic to sie bawic:
Pomocy, frost mage mnie zabil...
tmat napisał(a):
Cóż powiedzieć...Nie martw się(..)
Dziekuje za slowa otuchy. A moge zadac pytanie, jaki build polecasz do dpsowania paladynem? chce sie zemscic!!
tmat napisał(a):
Holy/retri jest odpowiedzią na Twe pytanie. W takim bulidzie (...) Z frost magami (...) to generalnie 100% kill.(...)
wooow czyli pokonujesz frost magow?
tmat napisał(a):
(...)bije ich jak psy...(...)
A czy gdy dojdzie do walki, frost mage nie powienien dac mi fory, ten mnie zabil uzywajac wielu dlugich coldownow, to nie fair, paladyna wolno bic tylko ice lanca!
tmat napisał(a):
(..)niektórzy wydają się zapominać bądź po prostu nie wiedzieć...(...)
A czy w takim buildie moglbym wygrywac areny?
tmat napisał(a):
(..)na arenie na razie sprawdza się niestety zbyt słabo.(...)
Ale frost maga pojade, a areny nie wygram, to nie jest mega build?
tmat napisał(a):
niestety na arenie traci połowę swej mocy
Ah trudno to chyba pozostane przy holy buildzie i bede leczyl jak do tej pory.
tmat napisał(a):
(...) masz rację (...) zdajesz sobie sprawę jak grać pvp paladynem.
Nie widze sensu kontynuowania z toba dalej tego zalosnego tematu, bo zaraz znowu pokrecisz potniesz i bede czas tracil na odpowiedz. Mozesz oczywiscie kontynuowac, mamy d..kracje to kazdy moze, bez odbioru.