Rekh napisał(a):
Sidagel napisał(a):
Rekh napisał(a):
Ciekawe tylko po co się wydurniać i robić się multilate / dagger specced pre-70 lvl skoro można pi razy oko 2x szybciej ubijać mobki mając wolne mace/fisty/swordy w mh, nawet granie w party jest bardziej efektywne.
Jakbym chciał grać nieklimatycznie danym jobem i robić za bezmugą maszynę do bicia to bym zrobił sobie wara;)
Jakoś dla mnie rogal to daggery i walka od tyłu. Mi to pasowało i powiem ci, że dużo wygodniej mi się walczyło niż combat, który miałem przez 20 minut i był beznadziejny (czytaj wyżej). w drzewku muti masz dużo dopałek do skili i ataków z tyłu, których tylko używałem(uzupełniając paroma z combat), wiec powiedz mi po co mi combat i spamowanie sinister jak mogę klepać równie dobrze bo nie jest to zły build i mieć przy tym radoche?
Lolz czyli grasz rogalem, bo lubisz od tylca? Mydełko i te sprawy for sure. Te "dopałki" w assasination drogi kolego to tylko 3-4 pierwsze tiery, które stanowią uzupełnienie dla combat, reszta to pure whore pvp talenty. Więc miałeś combat build przez 20 minut, huhu widzę, że zmasterowałeś comba typu pullowanie 5 mobów i blade flurry + adrenaline rush \o/. No cóż ale ty chcesz grać klimatycznie : o /congratulations u have reached lvl 70! /played 20 days 10 hours .. GL.
P.S. pokaz mi swój gear a powiem ci kim jesteś.
Naprawdę powinieneś się leczyć albo przestać grać.
Jeśli da ciebie granie to zapierdalanie na maxa, nie ważne czy ci to pasuje czy nie tylko bo to jest "de best" i na topie i aby jak najszybciej to ci współczuje bo to już etap upośledzenia;)
Gram dla przyjemności nie dla zapierdalania jak ty.
Druga sprawa jak masz pociągi homoseksualne to nie musisz się nimi chwalić, a tym bardziej innym proponować.
Każdy gra takimi buildami jak komu pasuje, ja nastawiłem się by było fajnie i nie ważne jak długo bo mi nie zależało na zapierdalaniu tylko przyjemnych spędzaniu czasu i nauki gry tym jobem.
Może ktrótko miałem super hiper najbardziej wyjebany build no-lifów, ale mi on nie pasował tak jak napisałem, wara bym wzioł jakbym chciał tak grać:)
Jakoś muti nie jest słaby i nie robi małego dmg i nie jest typowo PvP co niby sugerujesz;) bardziej combat jest bo to taka hybryda wara pod inna nazwą jak dla mnie i dla ludzi grających dla statystyk nie ważne jak, ważne że napierdalam.
PS. Gear nic nie mówi o graczu. Wszyscy i tak chodzą w tym samym, ważne jest jak ktoś gra i podchodzi do gry, ponieważ są ludzie i taborety:) ja zaliczam się do graczy;)
PS2. Twój sposób wypowiedzi tylko świadczy o syndromie Kaczyńskich, współczuje.