Gefaran napisał(a):
]Pytanie było o to, czy ten build nadaje się do tankowania. Czyli wychodzimy z założenia, że przeagrowanie jest jak najbardziej na miejscu. Po za tym, czy sporadyczna konieczność wyjścia z formy naprawdę jest > od stałego bonusa statów i resów? IMHO nie bardzo
Fakt, faktem nie doczytałem, lecz nadal trzymam sie swojego
. Generalnie u mnie kazdy nowy pull wyglada mniej wiecej tak.... reshift, enrage. Prosto po pullu jest od razu rage na pierwsze mangle (fajna sprawa na np. szkielety przed teatrem w Karazahn gdy musimy błyskawicznie udezyc swojego moba oraz tego tankowanego przez mt). Btw. ostatnio skasowalem Imp. Enrage (Intensity) by dać Survival of the Fittest i z 30 rage przed pullem zrobilo mi sie 20 , co jak co ale czuje brak tych 10 rage na poczatku walki. A co dopiero majac na starcie tylko 10 rage. Czasem trzeba zbudowac threat szybciej niz ktos zdazy krzyknac "leczyc mnie k...a!"
. W tym wypadku dodatkowy rage jest jak najbardziej na miejscu, po prostu łatwiej sie buduje aggro.
/wink
No i co jak co ale Imp. Mark daje TAK mało, ze lepiej byo by dac w jakis 3i talent tier 1 gdyby istniał
.
PS. Koniec biby, wracam na zajęcia, nie piszcie za duzo beze mnie
.