Mirtul napisał(a):
Demokracja > totalitarizm
tomugeen napisał(a):
Totalitaryzm > Demokracja imho ;]
mimo ze te posty sie wykluczaja to zgadzam sie z oboma: lider + oficerowie (tu demokracja) musza trzymac dyscypline w raid grupie bo inaczej dupa (tu totalitaryzm)
Cytuj:
Jak dla mnie to raidleader powinien nawet rozdawac loot wedle uznania.
w/g mnie tez
@simo chodzilo mi oto ze zywego przeciwnika nawet w uber gear mozesz spokojnie z zergowac, gdzie tu skill gdzie tu fun? ja nie widze, tak samo ciebie w uber epixach (zakladam ze masz bo napisalems pve na wysokim poziomie) moze zzergowac banda w green itemach. A co do tego pvp ktore tak chwalisz moj stary rogue (1st char) jest czasem w uzytku ide sobie na silithus / brm i gankuje (czasem to oni mnie) ludzi w full t2 (tip: uzywam barman shrankera, green zbroi a jedyne epixy jakie mam to maelstrom i krol blade w plecaku). Robie to gdy mi sie totalnie nudzi, dla zabicia czasu, fun jest troche poprzeszkadzac ale esencja? hmm no way. Zrob char na serwerze pve pochodz na rajdy to zrozumiesz jaki jest sens sserverow pve, ja w odroznieniu od ciebie mam porownanie, bo pve na serwerze pvp to co innego. Na SM pojawia sie sporo eventow organizowanych przez graczy dla graczy, np. moja gildia co tydzien organizuje rajdy do MC dla ludzi w IF idzie 20 chlopa ubranych w AQ/BWL a green boye zgarniaja loot, jest tylko 1 restrykcja my bierzemy bindingsy i ingoty. Widziales cos takiego na serwerze pvp? bo ja nie
Shadhun_ napisał(a):
Fajnie ze sie rozpisałeś... zgadzam sie tutaj z Tommusiem. Zresztą w paru gildiach są class leaderzy którzy decydują jaki loot idzie do kogo. I jeśli są to osoby kompetentne , godne zaufania i obiektywne to taki system jest o niebo lepszy niż wszelkie DKP i inne pierdoły. Inna sprawa że zawsze znajdą sie jacyś niezadowoleni.
ta, u nas jest DKP ale raczej sluzy do tego aby ktos zgarnol rare loot niz do rozdawania calego lootu dla przykladu przyjelismy nowego rogue green boy jakich malo 2 week temu tydzien temu dropnol BF chest ktory potrzebowali veterani gildii ale ze koles uzywal zbroi of the monkey.. to na VT poszedl tekst (ustalili na klasowym kanale) rogues will pass for chest because .... need more then we.