Postal napisał(a):
ja mam pytanie do testerow, mianowicie czy ogrimmar i IF staly sie miastami-duchami bo rpzensiesli sie do outlandu czy jest to glowny osrodek frakcji (no wiecie najweicej ludu tam, miejsce gdzie sie szuka ludu instancji AH, trade i te srpawy)
ah no i dzieks za screeny
Tak.
W tej chwili są to miasta wymarłe, ale powód jest oczywisty. Ogromna większość testerów ma poziom 60+ więc jedyne co mogą robić to questować w Outlandach. Poza tym podróż z Outlands do Orgrimmaru to jest ponad pół godziny lotów więc każdy woli mieć HS gdzieś blisko.
Po premierze tBC Orgrimmar będzie zamieszakny przez te miliony female belfów, więc raczej wymarłym miastem nigdy nie będzie.
Na pewno jednak przydałaby się jakiś szybki środek transportu bezpośrednio z Outlands do stolic.
Shador von Dal napisał(a):
A o co chodzi w okienku postaci z choose a title?
SvD.
W tej chwili mam tam do wyboru dwie opcje. Pierwsza to brak tytułu, druga to legionista. Czyli mój najwyższy PvP Rank. Przypuszczam, że tBC wprowadzi kilka nowych tytułów. Pewnie za Arenę PvP będzie odrębny, może coś za PvE na przykład "MC Slayer"
. Być może coś w oparciu o reputacje "Champion of Cenarion Circle" albo "Arathi Basin Conqueror". Tak tylko zgaduję, ale pewnie będzie kilka możliwości.
Postal napisał(a):
wydaje mi sie ze poprzednia range pvp mozesz sobie wybrac zeby ja wyswietlalo (chociaz to troche glupie bo kazdy chyba bierze swoja najwyzsza?
)
W tej chwili mozna tylko najwyższą.
Blade napisał(a):
Hmm....beda AH hordy/aliantow w outlandach?
Bo jakos nie widzi mi sie zapierdzielanie do ogri po to zeby tylko AH sprawdzic a potem leciec 20min do dark portalu zeby przejsc na druga strone.
Sądzę, że będą. Pewnie już są, ale ja narazie jestem na wstępnym etapie badania Outlandsów. Tam jest tyle questów i każdy mi zabiera tyle czasu, że zawsze zapominam o tym, żeby ruszyć dalej na zachód