Razel napisał(a):
Kiedys w zapowiedziach czytalem, ze latajacego mounta w dodatku bedzie mozna zdobyc po wykonaniu jakiegos mega dlugiego i zajmujacego chain questa cos w stylu preq na onyxie - no jest, prot tank jak ja bedzie farmil te 5k golda tygodniami.
Tak czytam te wasze wypowiedzi i no jakos nie jestem w stanie ogarnac dlaczego wy macie problem z kasa w WoWie :/. Prot tank bedzie farmowal te 5k golda tygodniami? No pewnie tak, ale przeciez ludzie maja cos takiego jak mozg i moga sobie wymyslec inne sposoby na kase niz farma. Na prawde nie przesadzajcie, ja cala swoja gre pocinam Disc/Holy Priestem, moje farmowanie ograniczalo sie do zbierania Demonic Runow i przez krotki czas kartek z Silithus, a na kase nigdy nie narzekalem. Prosta gra na AH zarabiasz wiecej i przy mniejszym wysilku niz farmujac w Tyrs, wiec serio nie narzekajcie, ze przez was PvE spec nie macie kasy
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
. Z mojego doswiadczenia wiem ludzie, ktorzy mieli klopoty z kasa byly to typy, ktore totalnie nie ogarnialy ekonomii w tej grze i myslaly, ze jedynym sposobem na zarobek bylo polecenie do Tyrs
. A jak juz cos wyfarmili to wydawali na respec
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.
W TBC gold z mobow bedzie zwiekszony i w sumie dobrze, bo dla biednych naprawy nie beda tak uciazliwe, ale juz towary zbierane przez graczy po prostu podrozeja i nadal trzeba bedzie umiec robnic kase, zeby moc w pelni cieszyc sie gra
.
P.S. Nie pisze tego, zeby kogos obrazic ani sie wywyzszyc, ze nie mam problemow z kasa
. Potraktujcie to jako porade. Na prawde szybciej jest poznac jakis rynek na AH i zaczac na nim robic kase, niz siedziec i tluc moby jak Chinczycy
.