To sie nie doczekasz, bo wkoncu zaczales normalnie rozmawiac, wiec dlaczego mialbym Cie za to obrazac? Bo masz inne zdanie na pewien temat niz ja? Masz do tego prawo.
Widzisz a ja sie spotkalem. Pamietam, ze chociaz by moi rodzice jakos bardziej akceptowali fakt, ze ogladam TV zamiast gram. Gry sa zle, gry sprawiaja, ze przegrywasz zycie, stajesz sie agresywny, zanikaja Ci miesnie, popadasz w nalogi, tracisz kontakt ze spoleczenstwem i inne tego typu brednie mozna wyczytac w wielu, bardzo szanowanych czasopismach. Denerwuje mnie to, bo pisza to ludzie, ktorzy nie maja o tym zielonego pojecia. Potem bardzo podatne na sugestie spoleczenstwo sie naczyta tych idiotyzmow i odrazu nabieraja przeswiadczenia, ze to rzeczywiscie cos strasznie zlego. Dzieciom pozwala sie ogladac odmozdzacze w stylu "Klan", "M jak Milosc" i inne debilizmy, bo to jest cool, a aktorzy tam wystepujacy sa tacy prawdziwy i porzadni, a od grania to bedziesz bezrobotnym narkomanem bez przyjaciol
Nie mysl sobie, ze jest to jakis moj zyciowy problem, poprostu zauwazam ten fakt i dlatego o tym napisalem. Wkoncu to forum dla graczy