ShaggY73 napisał(a):
Ale dyskusja zeszła w ogóle na inny tor, naprawdę wisi mi to czy ktoś kupuje golda czy nie, mam to gdzieś ;P Chodzi mi tylko i wyłącznie o nie traktowanie poważnie wyników takich gildii które posiłkują się ostro zakupem golda, patrz przypadek Nihilum. Bo jest to po prostu pewien doping, którego twórcy gry nie dodali normalnie w grze, tak więc jest poki co nielegalny. Wszystko zmieni się mam nadzieje oczywiście po najbliższym patchu. Wtedy wyniki tak zwanych PR0gresowców ;P powinny stać się normalne a i innych zwykłym graczom na pewno uda się jeśli tylko będą chcieli podciągnąć się wyżej.
Bardzo sie ciesze ze znasz kazdego czlonka Nihilum ze ferujesz takie wyroki, stwierdzenie ze im sie nie nalezy, ze sa "cheaterzy", ze whatever bez szczatkowej chocby znajomosci tematu jest......taka zasada, gowno wiesz, nie wypowiadaj sie. Gruboooooo sie mylisz stwierdzajac ze po patchu nagle Nihilum stanie sie srednia gildia i inne 100 gildi ktore do tego czasu byly srednie w progresie nagle wskocza na ich poziom, naprawde jak nie znasz sie to lepiej zacisnac zeby i powstrzymac te wyskoki bo osmieszasz sie stwierdzeniam typu Nihilum=Cs players na botach, jak to mowil Roball "Rence". Nihilum jak bylo tak bedzie nr 1, tak samo DnT i reszta top 20 gildi, nic sie nie zmieni, chetnie zacytuje to za 2-3 miesiace jak juz patch bedzie faktem i BT bedzie otwarte. W End Game raidingu liczy sie mentalnosc, gotowosc poswiecenia czasu, szybkosc adaptowania zachowania do sytuacji itp. Nawet z max flaskami i potami bez umiejetnosci szybkiego reagowania i logicznego myslenia nic sie nie zdziala.
Swoja droga BT wymaga killa Vashj i Al'ara, Vashj jeszcze ujdzie( po fixie bedzie to naprawde fajna walka) ale Alar jest tak niedopracowana walka w porownaniu do innych na tym poziomie ze szkoda gadac. BT zobaczy niewielki ulamek graczy niestety, tak samo Hyjal. I bedzie end-game raiding dla ~10 gildi, przynajmniej do czasu jak nie znerfuja wymagan czy bossow tak aby "srednie" gildie mogly w rozsadnym tempie progressowac.
Peace Out
P.S
kazdy kto raiduje endgame powinnien miec szacunek do Nihilum i DnT, bez tych gildi wiele walk bylo by nadal niedopracowanych, tak to Blizz ma "live beta testers" i po tym jak czlonkowie tych gildi wypruja z siebie flaski i nawrzeszcza to reszta ma latwiej po fixach.....troche szasunku z tego powodu maybe?