Fabianek napisał(a):
a wiesz ze da sie poleciec miska nqa ksiezyc? Niestety nie znam sie na sprawdzaniu obecnego kierunku/szybkosci miski wiec nie pomoge.
Okej. Napisze w pseudokodzie
/If (CurrentForm="misiek")->cast (wroc do czlowieczka)
/if (currenForm="czlowieczek")->cast (leczenie)
No i niestety, do miska trzeba bedzie chyba samemu wrocic, bo jak sie wcisnie makro po raz trzeci to znowu sie uleczy.
Na 100% da sie sprawdzic w jakim stance jest warrior, przejsc do odpowiedniego stance zeby uzyc odpowiedniego skilla.
Cytuj:
Zychoo napisał(a):
Tylko trzeba by 3 razy nacisnac makro.
No to co to za makro, makro ma z zalozenia dzialac onClick jak mam wciskac 3 razy to rownie dobrze moge wcisnac 3 klawisze prawda?
Bzdura. Szybciej wcisniesz trzy razy guzik "1" niz "1"+"2"+"3". Nie wspominajac o tym, ze blokujesz miejsce na kolejne bindy. Mam mase makr, ktore po kilku kliknieciach odpalaja mi kilka skili. Dzieki temu mam zbindowane 5 a nie 15 przyciskow i za ich pomoca udaje mi sie wywolac to co chce.
Zreszta zapytaj sie dowolnego warriora. 80% z nich uzywa makr, ktore po pierwszym kliknieciu przenosza do Battle Stance, po drugim wala Overpower, a po trzecim wracaja do Def Stance. To samo co wcisniecie trzech guzikow?