coraz bardziej mnie druid przekonuje ale chcialbym Horda wiec musze zaczynac od 0 - nie warto poczekac do patcha 2.3 tam bodajze ma byc 30% szybsze levelowanie?? Czy to dopiero w dodatku??
Anyway, tank moze swietny, healer tez ale po zmianie drzekwa... Trzeba zbierac gear do wszystkiego... Nigdy nie dorowna rogalowi, bo rogal z poisonami i z wszystkimi CD po prostu ownuje. (podoba mi sie tylko wkurzanie rogali tym skilem co armor obniza, nie moga sie schowac w cieniu
)
Nie wiem kusi mnie bardzo hunter - ale to tez bym musial jechac od 0 bo moze sie wydac dziwne niechcem taurena huntera
a takiego mam no i bym musial paid tranfer zrobic co tez mi sie za bardzo nie usmiecha.
Jest taka postac co nie musi zmieniac builda/gearu aby z powodzeniem glownie pvp i troche pve??
Wiem ze rogalek jest taka postacia, no i z tego co wiem to chyba hunter (warlocka mam) chyba nic wiecej. Maga nawet nie ruszam bo to jedyna postac ktora kompletnie mnie nie interesuje...
Wiem wiem marudze, ale naprawde chcialbym znalezc jakas postac dla siebie oprocz warlocka (ofc).
Szukam i szukam proboje ciagle wszystkiego co mam... Wiem ze nie mozna byc super uniwersalnym, bez zmiany gearu/buildu... Dalsze komentarze z waszej strony sa mile widziane...
Sorki za marudzenie