Rzeznik napisał(a):
Ej no, bedzie sie gralo, jak tylko ich wrzuca do gry w ramach darmowego contentu. Czemu mam wrazenie, ze w Blizzie byloby to w platnym dodatku?
Zreszta, co to ma za znaczenie? W koncu przeciez WoW powinnien byc lepszy od WAR, a tu taki zonk na samiutkim poczatku, po 6 dniach...
A co do grafy, to oczywiscie, ze nie tylko fotorealistyczna, ale fakty to fakty. Jest kiepska i rozkoszowanie sie nia jest co najmniej dziwne. Moze nie przeszkadzac, moze pasowac do klimatu, moze sie podobac z sentymentu, ale rozkoszowac sie?? Uhh ciezka sprawa
PS do tych z jednym zwojem: Jestem w pracy i mi sie nudzi, dlatego nie gram tylko pisze na forum.
PPS. flame onnnnn one1!1!
Tez jestem w pracy i tez mi sie nudzi :>
Tak, rozkoszuje sie swiatem, bo naprawde wyglada zajebiscie. Nie do konca sie zrozumielismy.
Wyglada zajebiscie w sensie wielkosci i tego co sie widzi na mapie jak pedzisz koniem poprzez mrozna kraine. Jesli grales w TBC, to smialo mozna powiedziec, ze taka hellfire penisula wyglada jak z dupy wyjeta. Tymczasem tutaj juz w 1 lokacji cos sie dzieje ciekawego. Potem jest juz tylko lepiej. Odpal gre u kogos, przejedz sie i pozwiedzaj, a zrozumiesz w czym rzecz.
Co do grafiki samej w sobie, to ja i moj Radeon 9250 niczego powyzej "Details to minimum" nie widzielismy, wiec nie wypowiadam sie
A to ze "skonczyli" gre w 6 dni to juz wytlumaczylem, nie wiem o co ci chodzi :> Jak dla mnie to moga juz w full t250 latac i roic milionowego alta bo im sie nudzi.
Ja lece swoim rytmem i bede killowal bosy w casualowo - gildiowym tempie.