tomugeen napisał(a):
Mailem (mam) low lvl druidka i uzywalem makra zmiana + heal na schemacie mniej wiecej zychowym.
Nie chodzilem nim moze do BWL, ale mysle, ze tam dziala dokladnie tak samo, jak na otwartym powietrzu.
ilosc zwiedzonego kontentu przeklada sie na znajomosc klasy przynajmniej teoretycznie

Cytuj:
U rogue podobnie dzialalo makro: stelath -> darger do main/ambush jesli w main-> SS gdy wylazlem ze stealth po ambushu.
lol ty nadal tego makro uzywasz?
hmmm od ktoregos patcha jest delay przy zmianie broni rozumiem ze to ci nie przeszkadza no coz.
Cytuj:
Dzialalo tez ustawianie makr tak, ze niezaleznie od sytuacji i obcensoci stealtha lubjej braku mialem pod tym samym klawiszem odpowiednie skille stunujace.
rotfl to ty do tego tez masz makro? wiesz ja CS i KS mam poprostu pod tym samym hotkeyem lol
Cytuj:
Dlaczego klikanie ctrl+1, 7, X ,y, 15 ma byc lepsze od klikniecia jednego klawisza w koreslonych odstepach czasu?
ja nie potrzebuje do prostych czynnosci automatow, jak ktos lubi to niech uzywa, ale jesli nie ma doswiadczenia z dana klasa to moze niech nie poleca tego innym bo nieswiadomie kieruje ich w zla strone. To tak jak bys zachwalal piwo z uzbekistanu jako najlepsze na swiecie nie znajac czeskich/niemieckich marek.
jesli jakies makro na regroth ma sens (musze sobie je kiedys napisac) to:
/cancel cast spell
/cast regroth
zastosowanie: heal HT, widzisz ze nie ma opcji sie wyrobic, to wciskasz regroth bez kancelowania HT.
Cytuj:
Ba, mozna nawet mashowac przycisk w trakcie castowania heala, przeciez zadziala po jego wycastowaniu.
Lepiej bawic sie 1337 keybindami niz sobie napisac 1 makro ;/
jak dla mnie to sobie napisz makro I.W.I.N. button, pozniej jedni maja 50 przyciskow w ui, wszystko obsluguja mysza i tanki im umieraja bo nie nadarzaja kilkac, a inni ogladaja film leczac w instance.
PS Ja nie rozumiem czemu rogale maja tendencje do uczenia druidow/priestow czyzby przy overnuku nie starczalo dla nich heala? Jakos warki (a to dla nich jest healer) nigdy nie maja uwag i nie pouczaja tylko wiecznie rogale. Powyzszy przypadek jest najlepszym tego przykladem.