Deshroom napisał(a):
moment. nigdzie nie napisałem że tak gram. nie znam jeszcze dobrze group buttons.
mam przyciski obok ludzi z party i wciskam jak potrzeba. lubie wciskac je sobie.
nie wykozystuje zadnych opcji tego moda ktore automatyzuja leczenie bo mam lvl 25. jestem przekonany ze nie mozna leczyc skutecznie bez zadnego moda. samo wciskanie spela i odpowiedniego gracza (dwa kliknięcia) wyklucza skuteczne leczenie.
ja nie napisałem, że należy grac priestem bez żadnego moda bo wiem, że to bez sensu, pewnie po 5 min wywaliliby mnie z party za nieumiejętność leczenia. Ja używam Benecast i jestem z niego jak narazie zadowolony. Sam wolę ocenić jakiego spella użyć aby kogoś uleczyć i kiedy rzucić tarcze. Tylko jak czytam, że mod sam za nas ocenia kiedy i jakiego czaru użyć, to nie rozumiem osób tego używających, bo jaka to przyjemność, ale to wolny wybór.
Deshroom napisał(a):
gra sie jedna reka bo jak nie mam aggro to nie ruszam sie z miejsca a inni mnie chwala ze jestem taki pro a nie jak te nooby priesci walczacy
no jak gram wojem i widzę biegającego priesta próbującego zgubić aggro zamiast użyć fade i czekać na mnie - to mnie krew zalewa, albo jak ostatnio koleś zaczął nawalać moba, to ja mu zwracam uwagę, żeby tego nie robił bo ma leczyć a on że jest taki pro i może to robić. Po kilku minutach wipe