Qraczek napisał(a):
Ja wlasnie mam nadzieje, ze 25 man rzeczy beda wymagaly jeszcze wiecej zgrania. W sumie spojrz na to w ten sposob. Z wyjatkiem niektorych szczegolnych encounterow jak jedna osoba za przeproszeniem spierdoli to sie jeszcze nie wali (mowiac szczegolnych mam na mysli np. wbiegniecie tuz za tankiem do Cthuna i zchainowanie do polowy rajdu).
calkowitego zgrania wymaga w tej chwili kilka bossow:
- w czasie nauki jak 2-3 osoby w jednej grupie zgina na cthun p1 jest ~100% wipe jesli nie da sie ich szybko podniesc
- jeden healer zawali healing na patchu jest spora szansa ze bedzie wipe
- jakis osiol zostawi chmure na grobbulusie tankowi na drodze
- ktos sie spozni z przebiegnieciem na thaddiusie i moze wywalic czesc rajdu a jak sie spoznia 3 na tej samej zmianie = wipe
- anoob jesli zgina 2-3 osoby na raz to od reki robi sie baaaaardzo goraco
- maexxna - jak drood da ciala i w czasie webspray'a zejdzie AP z MT masz spora szanse na wipe
- gothik - ginie 1 priest/mag i juz sie robi goraco ginie 2 to jest prawie wipe, ginie 3 nie ma bata = wipe.
Cytuj:
A zreszta pomysl jak pierwszy raz biles bossy w ZG lub AQ20 - nie bylo ciekawie ?
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie zbyt, w zg wialo nuda od poczatku no moze po za hakkarem w aq fakt fajne encountery ale bossy same w sobie banalne wyjatek ossirian bo trzeba bylo wyczaic krysztalki.