no kurwa nie wierze pierwszy raz w mojej 10 letniej karierze dostalem klucz do bety
ja gralem w wow od 14 roku życia i nie muszę dodawać, że moje podejście też się zmieniło, mimo to od wyjścia pandy mam już trzeciego prepa (najwieksza przerwe mialem po wyjsciu cata w ktorego cisnalem glownie w pierwszym zergu graczy bo to zawsze jest zabawne, ale nerf contentu i pare innych spraw skutecznie mnie odrzuciły na te parę lat); teraz gram sobie 2 - 3 razy w tygodniu, obecnie leveluje death tarda w mop i druta w tbc (bo nigdy nie grałem drutem, teraz sobie rechoczę jak bardzo jest op w levelingu w porównaniu do tych wszystkich lat kiedy grałem głównie magiem w fire), poza tym gram czasem jakies rbg z paroma znajomymi albo robimy sobie achi w ulduarze
ogólnie gra mi się dalej fajnie, przeszło mi narzekanie na zdupione talenty, balansy, każualowe raidy itp (pewnie dlatego, bo sam z tego korzystam, hahahaha, z resztą jak ktoś chce to może sobie robić te hard mody z gildią w każdą środę i sobote od 20 do 1 w nocy jeżeli ma na to czas i zacięcie - mi przeszło 5 lat temu temu)
prawda jest taka, że w innych mmo nie ma tyle fajnego contentu, poza tym pod względem nawet tak durnych kwestii jak movement czy combat wow zostawia w tyle każdy nowy wynalazek, o designie zonek nawet nie wspominam