2540: czytales moje pierwsze pytanie?
pytalem o build na szybkie levelowanie
z takim buildem jak mi podales - bedzie efektownie ale nie efektywnie
teraz na 39 lev biegam od moba do moba 2 levele wyzszy i bije bez przerwy nie zatrzymujac sie
otwarcie z cheapshota +slice and dice - zanim sie obudzi to mu zostaje malo HP - dobijam i nastepny...
juz nie moge sie doczekac na Slice and Dice Rank2 ...
w PVE solo Evi prawe wcale nie uzywam - bo za 2 nie ma co odpalac - a do 3 to bardza zadko mob przezywa...
jak dla mnie ten buid sie podoba - nie trzeba stawiac na jakies mega bronie - damage glownie jest zadawany przez Normal atack + 2-3 SS
jak szukam broni to raczej patrze na DPS a nie sredni dmg broni
PVP - ostatnio troche meczyl mnie rogue 41 lev(dagger) - raz mnie zaatakow jak mialem 50% zycia i moba na karku i go zabilem (zaden crit mu nie wszedl) - kolejny atak to byla egzekucja - ambush crit za 600 backstab crit za 400 - gourga - evi (zanim sie kapnalem ze to cos sie na plecach pojawilo - bo bilem moba) - to juz nie zylem...
warka na podobnym levelu - to biore na wymiane ciosow + torche stun-u (gourge + kidney shot)
z priestem jest najgorzej - jak go nie zabijesz odrazu - a masz cooldown na sprincie - to przegrales - caly czas bedzie sie trzymal na odleglosc i rzucal doty...