kalii napisał(a):
up a ile masz disc / shadow priestow? masz shamka?
spróbuj to samo bez obydwu, na KelT jestem oom juz na 50-70% hp bossa.
wielki smok to Sapphiron : D
W gildi nie mamy SP narazie, bo chyba latwiej znalesc dziewice w burdelu niz dobrego na serwerze atm :> ( z 2 strony nasza gildia to zadne high end raiding)
Narazie na Saphironie i Kelthuzadzie nie bylem, wiec tam nie wiem jak z mana sie stoi ( w tym tygdniu bedziemy, wiec jesli mnie wezma dam znac).
Wszedzie indziej bez problemow.Wiec albo jestem w czepku urodzony albo mamy dobry dps i dzieki temu walki sa krotsze
W rajdzie zazwyczaj szaman jest no i oczywiscie Ret pala. Innych mana bateries nie mamy. Co do disc prista, to nie wiem czy oni maja jakis talent reg mane ( ? ).
Co do nowych zmian magowych, mam nadzieje ze nie zbufuja arcane jako top dps spec, bo po prostu nie lubie byc arcane
Evocation na 4 min CD albo 2 min z talentami - obawiam sie ze zamiast fixnac problemy z mana poprzez zmniejszenie kosztow czarow, moze sie skonczyc tak ze kazdy mag bedzie musial w to wbic talenty zeby sobie odpalac evocation 2 razy na walke.
No i lekki /smile z okazji "buffa" slow fall. Gowno to daje, ale lepiej miec niz nie miec jak mniemam