Kabraxis napisał(a):
Przedwczoraj zaczalem uzywac Pitbulla (najnowsza wersja z Curse-gaming) i u mnie dziala bez problemu na najnowszym patchu.
Zero bledow nic nie wywala.
wyjasnie powoli
od przedwczoraj pitbull miał około 10 updatów - 3-4 dziennie, a nie sciąga się ich z nieaktualnych stron tylko z wowace updatera.
po zalogowaniu sie do gry w chacie pojawia sie informacja autorów pitbulla że są problemy z party i w rajdach jażeli używa się wersji powyżej 4.0 a wow jest poniżej 2.1.2 (aktualny wow to 2.1.1) i sugerują powrót do 3.8 jeżeli ktoś ma takiego wowa. stąd pytanie kiedy bedzie 2.1.2 bo juz pewnie jest w US.
jakiś czas temu ktoś napisał że nie mam racji że aq_uf jest najlepszum unit framem bo jest pitbull. imo to nieprawda - pitbull robi mase niepotrzebych rzeczy i jedyne co trzymia mnie przed powrotem do aquf to wyswietlanie cyfrą ilości combo punktów (energy tick to tylko bonus bo jest np kenergy) bo praktycznie nie znalazłem innego ace moda który ładnie pokazuje combo -
ogólnie pitbull to aquf z 20 pluginami które sie sypiąco do ustawień - pitbull ma z tym problemy ale tylko po updatach tzn potrafi nie pamiętać ustawien za pierwszym razem i często po updacie przywraca domyślne. pierwszy problem rozwiązuje usunięcie pliku z ustawieniami.
Pipboy napisał(a):
Szukam moda, który by pokazywał do jakich craftów używany jest dany item. Szukanie na Thotbocie jest trochę upierdliwe, bo trzeba tabować, no i wpisywać nazwę za każdym razem.
Jest coś takiego?
Reagent Info
http://www-de.curse-gaming.com/downloads/details/4890/