Nie widze problemu w takiej komunikacji.. jeżeli ktoś jest tak zdesperowany żeby to czytać prosze bardzo i tak by znalazł jakiś inny sposób... Jeżeli blizz uzna to za nieodpowiednie to poprostu założy odpowiedni filrt na chata w obcym języku i po sprawie.
Bardziej śmieszy/martwi mnie fakt jakie oczekiwania mają co poniektórzy gracze od nowo powstających addonów. Wystarczy poczytać UI customization forum albo forum cosmosa... np takie kwiatki jak Wyświetlanie na minimapce wszystkich graczy wokoło siebie, albo wszystkie rodzaje tracking włączone naraz albo kilka innych tego typu pomysłów
Z jednej strony jest to praktycznie niewykonalne (praktycznie bo pewnia jakiś lua guru był by zdolny do wykombinowania jakiegoś pokrętnego obejścia). Ale z drugiej strony to troche smutne/żałosne że znajdują się tacy którzy wogóle mają takie zachcianki.. i to całkiem sporo takich osób jest...
To tylko potwierdza to o czym mówie od pewnego czasu (tak tak wiem monotonny jestem
) że jest naprawde spory odsetek ludzi którzy chcieli by by mmorpg polegał na klikaniu 5 buttonków a reszta się sama automatycznie robi... ;p
Pozdrawiam