Miałem się nie wypowiadać, ale co tam

. Parę dni temu, może z tydzień z kolegą z gildii, Deshroom'em dyskutowaliśmy o tym jak Kane zabija. On mówił o 3 ciosach ja, że więcej i że to jest niemożliwe nawet przy jego ponad 30% na crita. Tez miałem lekki dylemat z magami jak miałem 45-50 lvl. Teraz mogę powiedzieć tylko tyle, że jedyną wredną klasą dla warka, który nie stosuje potków ochrony przed shadow jest priest. Nie mam jeszcze mega sprzętu - fakt warek jest klasą totalnie uzależnioną od sprzętu i mam 58 lvl (wczoraj miałem 57). Dokonanie wczoraj testując Recklessness, bo to jest na szmaciarzy. A więc dwa ostatnie dni i mówię tu o postaci która nie ma dobrego sprzętu (build 31/20 na razie 31/18). Druid walka, 60 lvl oczywiście on zaczyna root, ja trinket, zmiana na zerkera, włączam recklessness 3 ciosy dosłownie, koleś (szok) się uleczył na maxa i w miśka, 5 ciosów, i duże zdziwienie na jego twarzy. Myślę sobie to było oszukiwanie to special z 30 min cooldown. Poleciałem po kwiatek do felwood +5% do crita, butelka MG +2%. razem dało mi to ok 28-31 w zerkerze

. Dwa dni to i ja na 57, mag 60, 2 x druid 60, hunter 59,60,58, 5 x rogue 60, 3 x 60 pala to co mnie wkurza najbardziej to jak włącza tarcze i kamień ;-(.Największa radość priest shadow 60. [w tej walce zostało mi 3-4% życia leciałem na pocie i użyłem kamienia od warlock'a]. Nie jestem jakimś na razie pro graczem, bo pro to są 2 panowie z GrimSoul Legion imion nie będę podawał oraz Kane, który na razie zawiesił konto. Jednak wiem na pewno, że taki warek jak Kane (z jego itemami) zabije każdego w 3-4 ciosach lewą ręką. A co do maga to schemat jest taki ze po owieczce leci się do maga i zakłada mu się PH on wali novę (to standard), my trinket i intercepta i tu się walka kończy z każdym magiem nawet jakby nie wiem jak był potężny. Myślę, że tuningowanie warka było by złym pomysłem, mimo ze sam gram warkiem z powodu tego, że są co raz lepsze itemy. I jeśli teraz padają ciosy 1k,1,5k,2k to po co go poprawiać ?
Pozdrawiam
Jest wielu warków, zazwyczaj tej klasy jest najwięcej razem z rogue ale większość w ogóle nie zna możliwości swojej postaci. Po daniu trinketow warek stał się kosmiczny. Acha IS nadal działa i daje stuna, którego się nie da zdjąć i ma go tylko warek więc taki stun i stoimy

, a trinket nie działa. Może to i bug ale do wykończenia kolesia się nadaje walimy przed końcem odbiegamy wjazd z intercepta i 3 ciosy z kasacją na końcu
@Paczyk - jak cię złapie dobry warek to się zdziwisz jakim spacerkiem będziesz dla niego. Wielu magów już się przejechało... ale zawsze znajdą się ludzie którzy będą płakać. Prawda jest taka, że warkiem nie jest łatwo wygrać i trzeba mieć talent, a nie tak jak innymi klasami wciskać 3-4 przyciski też grałem magiem i palą