overkilll napisał(a):
Farmerów ma gdzieś. Bardziej chodzi mi o cos co naprawde daje pprzewage w grze. Dublowanie przedmiotów i jakies inne "opłacalne" śmieci , które wpływają bezpośrednio na łatwiejszą gre w porównaniu do ludzi nie stosujących "ulepszeń".
farmerzy to nie tylko ludzie ktorzy zapuszczaja boty na azshara ale takze tzw. duperzy (od duplikowania) wiec ci rowniez nie graja
overkilll napisał(a):
A jeszcze inne kwestio pokrewna temu tematowi.
Nie uważacie, że blizz przegiął w dążeniu do dowolnego przystosowania gry dla każdego i w ten sposób dał nieuczciwym graczom przewage? Mam na myśli to ,że jest mase furtek przez które można napisaćróżne mega opłacalne makre czy exploity. Tak naprawde to 90% graczy nie wie jak uzywać exploitów czy skomplikowanych makr. A Ci ludzie którzy mają dużo czasu mogą miećw ten sposób przewage nad innymi. Troche to zagmatwałem, ale w dużym skrócie wygląda na to że dowolność w konfigurowaniu interfejsu spowodowała naciąganie go w nieuczciwy sposób.
oczywiscie ze nie poniewaz API WOW do modow/makr nie daje ci takich mozliwosci poprostu dupowanie (kopiowanie itemow/kasy) na postaciach online narodzilo sie chyba w diablo2 (ach te czasy dupowania soj'ow) i bezwzgledu na to czy bylo by to api czy nie to 3rd party do dupowania nie ma z nimi nic wspolnego.
A jesli ci chodzi o ulepszenia w stylu "Auto potion" tosry blizzard dal interface jesli nie umiesz / jestes zbyt leniwy zeby dostosowac sobie UI to nie badz "psem ogrodnika" i nie bron innym.