@Mark24 bez uraz
naprawdę
Ale od czasu kiedy nie mam czasu pisać na forum przynajmniej czytam. W każdym topicku pisze od ciebie
..... każda klasa jest lepsza niż warek -> nic prostrzego skasować warka i zrobić np. shammiego czy maga albo kogoś innego 2 miechy grania i masz już a z gildią o itemy nie ma się co bać bo cię stuningują raz,dwa,trzy
...... na US nie da się grać stosunek alliance vrs. horda (milion do 1)
Nic prostrzego skasować (zawiesić, sprzedać konto kupić konto na EU)
Nie to, że się czepam ale czasem nie wyrabiam jak czytam w twoich postach że tak ci się kosmicznie zle gra. Z shammanem wygrać nie ma szans IMBA, z palkiem nie można Imba itd. Nie mozna grać bo alliance chodzą w 100 a ty sam itd, itp.
od siebie.
Mam warriora z HP 3,8 i gra mi sie kosmicznie dobrze i łatwo. Obecne crit rate to cos ok 36% do tego dochodzi jak gram w teamie buff od druida i shammiego i mam ok 38-39
Wiem ze HP suck dla tego jestem alchemiciem i mam ok. 1,5 Hp wiecej, roślinki z felwood albo np. trinket PvP z areny (chyba 12 wygranych).
Jedyne co teraz zmienie to Arcane Reapera na Macke z AV tam myślę no chyba ze kiedyś zajde do MC zabije Raga i dostane S Reapera (super topor - ideał )
Pozdrawiam i przestań sie mazać bo jesteś najbardziej płaczącą osobą na tym forum. A przecież prościej zrobić sobie Imba Alta
:):)