mam troche inny PoV
Qraczek napisał(a):
Powiedzialbym wrecz, ze z kazdym kolejnym altem masz wieksza przyjemnosc ...
Primo - za kazdym razem inny sposob gry, np. ganianie rogiem od moba do moba bo na 15 sekund po zabiciu moba masz akurat zwiekszona szanse na crit-ambusha (talent .. nie pamietan jak sie nazywa tbh ...)
niestety to nadal to samo:
mag - od lv24 uzywa praktycznie tylko AE, mila odmiana jak na 47dmych (chyba) dostal blast wave i teraz do 50tki to samo:
- pull 1-2 mobow
- flamestrike na 3 moby w wiosce
- zbiega sie piatka do kupy
- nova
- blink
- flamestrike
- CoC
- blast wave
- AE do smierci mojej lub ich
a rogue robie po raz drugi wiec wiem co to znaczy ambush bs etc. o tyle mam urozmaicona gre ze wziolem inzynierie
Cytuj:
Secundo - nie martwisz sie o kase - chcesz miec lepsza bron to ja kupujesz. porownaj sobie np. warka, ktory na 30 lvlu biega w gownianym sprzecie z 20 lvlu, a takiego ktory dopiero co wyszedl z ah wydajac tam 20g przelane z maina .. i nie mowie o epikach ... mowie o tym, ze np. jak warkiem przebralem sie na ah ok 30 lvlu to nagle mi sie zrobilo 1400-1500 zycia zamiast 1000 ... o dmgu nie wspomne
wlasnie zarabianie na wlasny sprzet dodaje uroku robiac alty tego uroku nie masz.
Cytuj:
Tertio - nie stoisz w jednym kampie i nie bijesz bezmyslnie mobow, bo nie wiesz co masz robic ... wiesz gdzie masz isc, zeby tluczenie mobow mialo jakis sens
Wszystko powoduje ze lvluje sie lekko, latwo i przyjemnie i zajebiscie szybko
ale strasznie nudno
Cytuj:
For the record (jak sie juz chwalimy postaciami
)- moj obecny status lvli na BLu to 60,60,40,38,35,35,32,26,14,1.
Drak'Thul 60 (rogue)
SM: 60 (drood),50 (mag),39 (rogue),31 (war),20(summonbot)