mader napisał(a):
Vercin napisał(a):
Mroczny legion oprocz paru osob to totalne dno. Te teksty o matce nc poprostu :|
Przez takich ludzi czesto trzeba wysluchiwac niezbyt milych opini o polakach:| W hordzie jedyna polska gildia trzymajaca poziomie to theDust
( ewentualnie Innominate - chcoiaz tam tez wiele osob prezentuje mroczny ;egion kurwa ppl style)
Proponuje te screeny raczej dac do dzialu "Zalosne przypadki i zdarzenia"
Mam kilka fajnych screenow co w sam raz by byly(min Huragan w akcji!)
Proponuję się nie ośmieszać tekstami, że tylko tD trzyma poziom bo w tej gildi pewnie jest sporo dna skoro z niej odszedłeś. W każdej gildi znajdą się osoby, które psują reputację gildi i twoja wypowiedź jest po prostu wypowiedzią wielkiego snoba, który uważa się za bóg wie jakiego gracza. Swoje żenujące opinie o innych gildiach zachowaj po prostu dla siebie.
Jesli w gildii jest kilka osob ktore psuje jej reputacje to nalezy je upomniec/o- lub wy-pierdolic (jakos mi sie nie chce ozdobnikow szukac, sorry). Problem zaczyna sie jesli robia to w gildii wszyscy, a guildmaster/oficerowie to toleruja. Nie czujesz tego ?
KromeR napisał(a):
whiteman napisał(a):
Mnie gankowanie jakoś nie jara. Owszem, jak spotkam alianta na drodze to ubiję, oczywiście jeśli jego lvl jest odpowiedni. Bo jeśli nie jest w stanie mi zagrozić to po co mu przeszkadzał będę...
Natomiast strasznie mnie irytuje jak ally biega po 4-5 i gankuje wszystko na swojej drodze. A jak ich coś ubije to lecą po pomoc. Bez sensu ...
Eee tam. Podobne wrazenia mam z horda :> Hyhy. Swoja droga mozna robic np tiery w Silithus i latac sobie spokojnie (tam jest taki niepisany rozejm), ale jak zobaczymy kogos z <Mroczny Legion> to wszyscy zsiadaja
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie potrafie wyjasnic tego fenomenu :>
Fenomen polega na tym, ze gdybys Ty byl sam, a Mroczny Legion by przejezdzal to oni tez by zsiedli
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)