fkawka napisał(a):
po1. jak mam to zrobic ja mam druida resto - dostaje lanie od kazdego
err 44 reso drood na bg, dosc mocno miesza jak ma odpowiedni gear i mod wardrobe i tak dla przykladu WSG:
1. sytuacja flagi w bazach: gear +dmg (jakies 500+ oraz jakis ZHC) i spokojnie nobki jedziesz
2. sytuacja wasza flaga zajebana, jesli mozesz lecisz po flage przeciwnika zakldajac +armor + defense +sta (12k armor + ~7k+ hp w misiu) dokladajac reju + sm oraz NS+ht czyni cie prawie niesmiertelnym jesli nie masz wiecej niz 2 przeciwnikow kolo siebie.
3. sytuacja biegniesz z flaga: 4/6 blue pvp set (lub 2/6 epic pvp set - chodzi o bonus do szybkosci) - GG nikt cie nie dogoni szczegolnie jesli masz gotowy dash
4. warek biegnie z flaga - zakldasz +1200 healing i trinkety ZHC i HC (sumuja sie) i go eskortujesz, nie ma bata aby padl. znaczy jest, ale najpierw ciebie musza zabic
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
5. premade vs premade na poczatku - zakladasz +1200 helaing i zostajesz w tyle i leczysz tych co sa pod obstrzalem. i wlasnie ten czynnik najczesciej decyduje ktory premade ownuje (nie mowie tylko o reso droodach ale takze o priestach)
AB:
masz najwieksza mobilnoscze wszysktich klas w parze z rogalem mozesz robic rekonesans przejmujac farme (Z punktu widzenia ally) bo tam jest zawsze najslabsza obrona. mozesz w pojedynke bronic bazy, dla przykladu ja sam bronilem bazy vs 5ciu gosciom przez ~45+sec za nim nadjechaly posilki ale fakt trinket z c'thuna ich przytrzymal przez 30sec. ogolnie taktyka jest prosta, jesli widzisz ze lcizebnosc wroga jest wiecej niz 1 to spierprzasz a jak widzisz ze ktos proboje przejac flage, teh moonfire i znow do travel form.
AV: to zerg wiec +dmg i sie bawisz w DD
![;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
tylko przy koncowym bosie heal MT
mozesz mowic co chcesz ale leczenie na BG jest jednym z najwazniejszych czynnikow decydujacych o zwyciestwie.
Cytuj:
po2. nie lubie i nie umiem grac pvp - wiec mnie to nie bawi
znajdz premade i learn2play. drood szczegolnie 31+ reso to jest na bg masakra reju+sm > all (oczywiscie w duzym skrocie).
Cytuj:
a do czego bije - ten pach pozbawil mnie kolegow - bo na ich miejscu ( kazda inna clasa poza druidem resto ) tez zmuszony ( a raczej skuszony ) latwa zdobycza farmowalbym BG
coz, moze pobaw sie z nimi?
a jak nie wiesz jak sie ubierac na BG to klik w link drooda w moim sigu i zakladki: healing, damage, feral i chyba pvp (tma jest 4/6 blue seta pvp)
ps nie gram jak roball tyle ze juz 3 miechy aczkolweik jak robal czytam fora i poweim ci ze kazda klasa gralem mniej lub wiecej i jednak drood to jest power imho najciekawsza klasa w grze. mimo reso builda masz naprawde sporo mozliwosci, fakt ze twoj DPS ssie w feralu, ale za to casterze jest calkiem przyzwoity
Razel napisał(a):
nie chce byc adwokatem ale mam wrazenie ze koledze chodzi raczej o znikomej frajdzie z bg na ktorym taki druid robi dwie rzeczy - castuje heal, wciska reasurection. Z tym ze to drugie robi czesciej.
![:D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
err? l2p? 3 skille: barkskin, root z talentu, travel form lub jesli korzonki na cooldownie to bear form, oczywscie w pickupach szkoda nerwow ale w premade zareczam ze droody (ogolnie healerzy) maja obstawe najczesciej 1 rogue (gouge) lub 1 lock (death coil) w zupelnosci wystarcza aby healer przeniosl sie w bardziej bezpieczna lokacje. w moim premade byly 3 osoby do ochrony wszystktich healerow zlozone z rogue locka i maga (jak byl perfekt team to do tego 2 healerow i 5 osob w ofensywie) oczywiscie mowie o poczatku WSG, pozniej to roznie bywalo, ale zawsze bylo tak ze osoba leczona dbala o zdejmowanie przeciwnikow z healera, wlacznie z FC jak mial czas
@down
http://ctprofiles.net/807897 900 +350 z hc + 400 z zhc (a jak ktorys z trinketow na cd to scarab shell z visca +15% heal jako shield boskie do leczenia FC)