Demandread napisał(a):
Co doty + DC + remove snare maja wspolnego z kitowaniem ? O czym Ty mowisz czlowieku ? DoTy priesta w zaden sposob nie sa porownywalne z Aff lockiem poza tym, ze sa shadow i instant, lol. Kitowanie lockiem....po co lock ma kitowac ? Aff lock na luzach draintankuje, kitowanie b. rzadko. Dla Ciebie syt. kiedy gracz zdazy pasc, ressnac sie na GY swoim, a cel ciagle jeszcze zbiera dmg od DoTow jest ok. Rewela Irytuje Cie, ze mam inne zdanie niz Ty ? Ok, face it and let it go.
EoT dla mnie <DOT>
eheheh ;] sorry za ten czesciowy offtopic, ale nie moge z postow tego usera.
nie irytuje mnie to ze masz inne zdanie, bo wielu ludzi je ma, tylko ze twoje zdanie jest tak bezpodstawne i glupie ze az smieszne ;]
nie denerwuje cie pewnie to, ze rogue potrafi cie otruc, zginac, i wrocic nim zejdzie z ciebie deadly/crippling poison, nie? denerwuje cie tylko to ze umrzesz sekunde po tym jak zabijesz warlocka.
To ze frost mage potrafi kite'owac warriora i nie dac do siebie dojsc w inny sposob niz interceptem/chargem cie juz nie denerwuje. U huntera kite'owanie tez cie nie drazni, a drazni cie to, ze kiedy juz MASZ jakas szanse sie odgryzc, to i tak zdychasz.
bardzo logiczne rozumowanie... NOT.
iniside napisał(a):
Bo tak to w zasadzie nadaje sie tylko do spamowania scrocha i fireballa ;/
bo od tego oni sa.. od tego sa oni. od tego sa.