simo napisał(a):
Ludzie i co z tego, ze Blizzard skopiowal jakies pomysly ?! Kto bronil innym firmom wypuscic takiego WoWa pare lat temu i zapewnic sobie taka pozycje, ktora sprawia, ze kazdemu nowemu MMO jest i bedzie bardzo trudno zaistniec ? To jest wlasnie wielkosc firmy, wizjonerskie umysly, ktore daly juz graczom Diablo 2, Starcrafta. Wyczuli koniunkture i zrobili WoW-a.
A inni niech teraz placza, ze sami na to nie wpadli.
Albo, ze WoW mial bugi w czasie premiery... No ja zesz.. A co to w ogole za argument jest ? Moze mial, ale teraz nie ma, wiec z czystym sumieniem za taka grywalna i perfekt zrobiona gre place. I malo mnie obchodzi, ze inne gry maja bugi na poczatku, ale sie je usprawiedliwia, bo "WoW tez mial". Tylko jakie to ma znaczenie, co to klienta obchodzi ? Klient wybierze gre, w ktorej bedzie mu sie gralo bardziej komfortowo. I takie pierdolenie za przeproszeniem jest po prostu smieszne. Mogli inni wpasc na taki pomysl wczesniej i teraz Blizzard musialby sie glowic jak wejsc na taki rynek, w ktorym np. rzadzi juz WAR. Ale to Blizz zaryzykowal i wygral. I chwala im za to. Mam swiadomosc, ze place za skonczony, swietnie zrobiony produkt, a moje pieniadze nie ida na marne. I mam gdzies kto kogo skopiowal, kto mial kiedy bugi itp. Co to ma za znaczenie jesli gra daje zabawe.
This.