Kabraxis napisał(a):
....................
"Jednyny hybrydowy build w WoW to był Frostfire u maga."
NIE. Hybrydowy build to moj build, ktory sobie wymyslilem i ktory mi pasuje, taki do ktorego sam dobralem itemy i uzywane skile. Jeden huj czy zabije nim kazdego dwoma skillami czy nie. Mi sie gra nim dobrze to nim gram. Niestety Blizzard odebral nawet ta ostania namiastke wolnosci w swoim "MMO".
.............................
Ot ! trafnie żeś to Waść ujął
mój build... własny... inny... nie ważne czy wymiatający czy nie... no ale... 90% ludzi to naśladowcy a tylko 10% to inicjatorzy... a Blizzard to firma zarabiająca kasę... wszystko na temat
co do paladyna pół na pół holy-retribution, to ja osobiście grałem druidem ---> 37 talentów w feral (prawa strona, czyli kotek) i 33 w restoration... nie ważne czy taki druid był silny czy nie... ważne że takim druidem grało mi się najprzyjemniej
raggnarok napisał(a):
Niestety Lotro czy DDO pod wzgledem technicznym - animacja, interfejs - sa tak daleko w tyle za WoWem, ze pewnie ciezko bedzie kolegom grac w gry, w ktorych animacje i combat sa lekko zalosne w porownaniu do WoWa. Moze GW2 pod tym wzledem dociagnie do poziomu WoW.
Ten Pan ewidentnie pisząc posta był pod wpływem czegoś co...
No bo na ten przykład, od dwóch miesięcy pogrywam sobie w Lord of the Rings i...
Powiem Waszmościowie że gra jest bardzo podobna do WoWa ale... w ogólnym rozrachunku trochę lepsza, może to nie miejsce i czas aby o tym pisać, skupię się jedynie na tej animacji i interfejsie który rzekomo ma być w tyle za Wowem
Interfejs jest w LOTRO przejrzysty i trudno mu coś zarzucić... a animacja choć ma swoje wady - np za szybkie chowanie broni to...
Nie dalej jak wczoraj grałem sobie moją Wardenką (taka klasa tanka opierająca się na unikach i gambitach) i patrząc jak ta moja mała hobbitka z maleńką tarczą walczy z olbrzymim niedźwiedziem... jak ciuka włócznią z za tarczy... jak niedźwiedź staje na tylnych łapach i ryczy... jak całkiem realistycznie upada przewracając się... zadałem sobie pytanie:
W którym miejscu animacja walki jest daleko w tyle za WoWem ?