Kole0 napisał(a):
a ty debilku ciagle nie ogarniasz, ze direct napisal ze placa lewymi kartami i my mu wlasnie piszemy, ze tak nie jest, a ze konta podstawowe ida na botting/banking(pojawilo sie to juz na pierwszej stronie).
a ty sie tu wpierdalasz wypisujesz to co juz padlo wczesniej i strugasz yode.
Stary pracuje w podobnej firmie i wiem jak to wygląda od podszewki...
Gość kupuje coś w grze xxx, następnie za 2-3 miesiące płatność ta jest wycofywana przez bank, my zwracamy kasę i gość się cieszy.
My idziemy o krok dalej i banujemy wszystkie konta zamieszane w proceder.
Jak banowaliśmy tylko konto wycofujące to ludzie walili w chuja na potęgę, teraz to jest margines, bo się fama rozniosła i ludzie trzęsą portkami o dorobek wielu miesiecy.
Daję sobie rękę uciąć, że blizz za 6-12 miesięcy zobaczy że ten proceder jest bardzo duży i zacznie banować perma wszystkich jak leci.
I tak randomowy gość z 500k pozytywów wali w chuja, bo zastanów się tak logicznie, blizz nie daje zniżek na to hurtownikom, więc skąd taka różnica w cenie?
Jak dla mnie możecie mi nie wierzyć, mówić że pierodle głupoty itd Za jakiś czas wielu może obudzić się z ręką w nocniku.
Żeby nie było część tych transakcji przejdzie, bo ludzie, którym karty ukradziono nigdy nie zauważy że ktoś ich oskubał i może wtedy Ci się upiecze