kkkk20 napisał(a):
Damien napisał(a):
mozesz miec mounta innej rasy, ale tylko gdy masz reputacje exalted z ta rasa
aby nabic sobie reputacje trzeba robic questy danej frakcji
moj mag Draenei na 40 zakupil slonia, konia i tygrysa (zrobilem wszystkie questy elfow i ludzi)
Jakos niechce mi sie wierzyc...
Ja od poczatku moim Undedem robilem kazde zadanko u kazdego trolla i do 40 nie mialem exalted bo cholernie ciezko do 40 miec... a co dopiero u dwoch ras...
to dziala inaczej, jak przykladowo robisz q u trolla to oczywiscie dostajesz reputacje z trollami, jak robisz quest u orka to przewaznie oprocz reputacji z Orgrimmar dostajesz tez troche do reputacji z trollami etc
innymi slowy wiekszosc questow daje reputacji dla frakcji questodawcy (przewaznie) plus troche reputacji dla jednej lub wiecej pozostalych frakcji
sa tez questy ktore daja reputacje dla wszystkich frakcji, wtedy otrzymasz komunikat ze reputacja z alliance/horde zwiekszyla sie o xx
ja robilem od poczatku reputacje i questy u elfow, jak skonczylem wszystkie to mialem gdzies tak chyba z 18k revered, potem zrobilem wszystkie ludzkie i dobilem w obu do exalted
inna sprawa ze reputacje u trolli nie jest latwo nabic bo malo jest trolli questodawcow, musisz nabijac tez posrednio przez inne rasy, ale nie wiem czy to starczy
Cytuj:
to prawda, trzeba zanieśc milion runeclotha. takie zabawy to na endgame i to kosztuje majątek
nie runecloth, reputacje exalted nabilem juz na 36 lvl (elfy, ludzie)
teraz mam tez juz 19k revered z Ironforge, wiec runeclothy to najwyzej bym mogl nosic do reputacji z gnomami