Madas napisał(a):
Nie cienki, to nie ty, to pewien warrior co w epicach chodzi, ty jestes ok
haha
spoko jak dojde do 60 warkiem to podam jakies tipy co mi najbardziej w walkach z palem przeszkadza
zeby sie latwiej palkom gralo przeciwko wariorom ..
pierwsze juz moge podac :
paladynie nie dopusc zeby twoje hp zeszlo ponizej 50% jesli widzisz ze rage u warka jest wysoki..
jak zrobisz dodge a war jest w battle stance dostajesz:
overpoved -calkiem dodatkowy atak z 50% szansa na crit crit u warka ma 20%wiekszy dmg, dodatkowo deep wounds, ktore zadaje 60% dmg tego z crita w ciagu 12 sekund
tip: nie rob dodge:) cd na dodge jes 5 sekund
warek w def stance i ma ze 20 rage... to prawdopodobnie zaraz cie rozbroi - ja robie tak ze jak gram palka i war w def sie przelacza zakladam macke 1h z chainem i tarcze a on sie dziwi ze disarm nie zadzialal:)
jak sie przelaczy na berserker stance to nie trac czasu na leczenie .. dostaniesz pummel po zebach i dupa z leczenia
- leczenie w babelku raczej tylko
jesli dostaniesz hamstring a war ucieka to tylko po to zeby interceptem cie zestunowac
/uzyc bandaza na sobie ... tak czy siak gon go nie stoj nie czekaj:)
warek ze swordem na 100% ma sword spec = 6% szansy na dodatkowy swing ... wlasnie taki war z obsiadianem zmasakrowal mnei w 25 sekund z czego 22 sekundy bylem w babelkach:)
poki co war na 40 lvl wiec wiecej nie wiem
no i rzeczywiscie po stronie ally duele z palem to troche bez sensu:) nija sie to ma do szamiego:)
PS
desh of kozz ma razje i bylo dla mnie oczywiste.. wiec nie napisalem tak najgorzej wlasnie jest.. zmiana stanu to chwilka wiec jak wiedzisz ze war zmienia na przyklad z battle stance na defence to przewaznie zeby cie rozbroic, albo shield bash chyba tez leczenie przerywa. jak z berserkera na battle to pewnie overpoved poleci zaraz