Mark24 napisał(a):
Deshroom napisał(a):
Mark24 napisał(a):
Mnie tam wcale nie rajcuje bycie MT - wyrosłem z tego jeszcze za czasów AO.
przykro mi że już masz tyle lat ale spróbuj potankowac od czasu do czasu. poważnie
nie chce mi się. Do tego jest tyle młodzieży która uwielbia jak wszystkie 39 oczu na nich patrzy i poklaskuje, ze wolę usunąć się w cień.
Bez highendowego sprzętu by cię obił, do tego wcale nie masz słabego sprzętu, ja już od miesiąca nic nie dostałem w MC, bo nic co chce się nie dropuje :/ Po prostu grasz na serwerze gdzie wszyscy warriorzy mają klapki na oczach i robią kolejne klony arms/fury z AR-em. Ja gram na serwerze gdzie jest pełen przekrój warrków, od full protection do full fury z dual wieldem i niektórzy z nich naprawdę wymiatają mimo odejścia od jedynie słusznej idei - arms/fury i AR.
hehe
wiesz co jak ja sie łąpie na młodzież to mi bardzo miło, widze że próbujesz się odmłodzić. jeśli ja dla Ciebie jestem młodzież to musisz być sześciesięciolatkiem traktującym się jako faceta w sile wieku.
pamiętaj też że gry kompuerowe są dla dzieci
nie wiem dlaczego piszesz o klonach AR itp. nie wiem jak jest na całym serwerze - u nas w gildi jest około 7 warriorów chodzących do MC, myśle że na serwie by sie paru protection znalazło - jak nie w hordzie to w ally
z moich doświadczeń wynika że protection woj z casterami ma szanse nikłe. wogóle ma nikłe, oczywiści łątwiej mu bedzie z warriorem no i oczywiście biednym łotrem.
nie zaprzecze że jak jakiś woj ma 9000 HP to moze nawet walczyć wędką i 1h z każdym , chodz dalej nie chce mi się wierzyć że wygra z dobrym magiem. takie ciosy maga rozśmieszą a nie bedzie miał szansy ich wielu zadać
BTW. mam opinie własną - mój sprzet jest słabiuchny do PvP