Sobtainer napisał(a):
![Obrazek](http://img16.imageshack.us/img16/9802/wow2009041222330348.th.jpg)
frościk 1-sza klasa ;P w Icecrown oczywiście. Standardowy dps na 20-25 mobach to około 16k z imp blizzard. Przy pulowaniu, ice barrier, oczywiście frostbite 0/3, zbieramy naziemnym mountem całą grupkę, ice block, czekamy aż się zejdą i po odpaleniu blizzarda nic nie podejdzie.
W tymże miejscu w Icecrown wbiłem 77-80 w 2 dni. :P
Ostatnio udałem się tam by pofarmić, bo w czasie levelowania wypadało mi tam mnóstwo cloth, green dropów no i Fire Resistance reciept warty na moim serwie 200G (w zasadzie to NIGDY nie widziałem
by ktokolwiek inny to wystawiał prócz mnie na Chamber of Aspects). Niestety musieli coś namieszać w droprate, bo nie wypada już prawie nic,
czasem cloth i głupie gości dla wiedźmy z Ebon Blade (z którymi i tak mam exalted). Nie sądze bym rzucał słowa na wiatr, ponieważ
zmienił się nawet respawn time tych mobów (akurat na lepsze). Wcześniej kościotrupy wychodziło później niż reszta i trzeba było obierać inną trasę mountem (to było w grudniu). Co nie zmienia jednak rzeczy i nie opłaca się już tam farmić tak bardzo jak kiedyś. Pamiętam, że nawet
ustawiałem na skałce kumpla o niższym levelu, szedłem farmić a on spokojnie nabijał lvle.
Fajne miejsce na szybkie zrobienie 77-80 tak czy inaczej.