Nie zgodze sie ze stwierdzeniem ze farmowanie druidem jest jak telenowela brazylijska ... do wszystkich druidow na 50 - 54 lvl , polecam wam takie miejsce jak sorrow hill i dobrego maga ktory ma instant arcane explosion( blast wave tez sie przydaje )
robicie rzecz nastepujaca - mount albo cheetach, farmujecie jakies 6 do 10 mobow ( zalezy od ambicji
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) i pozwalacie magowi przechwycic paleczke ( bez skojarzen
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
) nova ... potem najlpeiej wejscie flame strike potem on wlazi w srodek plackow walac aoe a wy go leczycie.
obecnie ja tak farmuje i rezultat jest powalajacy - spory exp, bije sobie repa dla argent dawna + skromny exp za oddawanie scourge stoneow + niezla kasa + itemki + duza ilosc runeclothow
nie jest to jakaz nowosc ale dla tych ktorzy nie wiedzieli serdecznie polecam!
a jesli chodzi o farmowanie samym druidem ... to ja osobiscie siedze na zwierzetach z racji tego ze jestem tribal leatherworkerem, ale jaskinia malp w un'goro tez jest przyjemna z uwagi na to ze jest ich tam sporo szybki respawn i wcale mocne nie sa ... a kim ?? 1v1 TYLKO kotek .. misio za dlugo zabija, chyba ze nam wyskoczy 2 - 3 plackow ... wtedy misio FTW !
a co do talentow mam obecnie wlasnego builda ale przeszkalam sie na 31 resto 11 feral i 9 balance - dobry build dla pvp druida i pve tez nie najgorsze
A pvp druidem nie jest takie do konca tez wesole ... mag warlock - kaszka z mlekiem dla mnie ( mam 87 % z magiem i 90% z warlockiem )
ale priest jest problemem ( wredne leczenie + dipel + tarcza + doty argh !!!! ) no i wojem ( entangle nie sa takie jak kiedys ... na 5 wojow udalo mi sie w entanglach przytrzymac 1 woja na tak dlugo zeby 2 x starfire mu weszlo ... smieszne troche ) a inne klasy to juz zaleznie odskila co nie zmienia faktu ze druidem sie najdluzej zabija kazdego przeciwnika bo obrazenia jakie zadaje w przemianach albo jako caster pozostawiaja wiele do zyczenia ... jak bylo wczesniej powiedziane " duid jest wszystki ale nie jest w niczym najlepszy )