Obecnie 35 lvl nie przegrałem jeszcze nigdy z postacią o moim lvl i niżej ! Może trafiałem na samych słabych graczy, nie wiem
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Wygrałem z +6 rogue i +6 hunter, z innymi to zależy (+3,+4). Od 31 lvl duży dopalacz z Toporem Warriora Whirlwind Axe + 5 damage (biały enchant) Jedyne rozwiązanie w moim odczuciu do PvP War 31/20 A/F (który moim zdaniem jest bardzo dobrą klasą mimo sprzeciwów to nie wiem jak ktoś umie grać to może zawsze wygrać z każdym !!!). Od piątku nowy patch, co mocno jeszcze z podrasuje Warriora. Moim zdaniem jedyne słuszne rozwiązanie (każdy ma swoje zdanie i inną szkołę walki reprezentuje) to 31/20 A/F. I jak najwięcej szansy na krytyczne trafienie (z rzeczy i umiejętności + ag. da się nawet do 30-35%). Gram alchemikiem i wojownikiem, FAP na każdego kto Ci chce zagrodzić drogę
Jednak trzymając się tematu overpower na 2 w arms i rogue (hunter) maja ....
. Proszę zauważyć jeszcze, że zawsze praktycznie używa się ciosów specjalnych, gdy rogue miał dodge (ja rzadko, teraz to się zmieni) jedynie krwawienie (albo krytyk z impale) (aby nie zniknął i spowolnienie, aby nie uciekał
Teraz specjalne jeśli dostaną dodge będzie można użyć overpowera. Nie wiem jak wy z rogue przegrywacie ja jak mam zły dzień porywam (fakt atakuje pierwszy) na rogue 39-40.., z hunterem to samo. Jedyną klasę jaką się boje to szaman, ale on jest po naszej stronie. Co do palka (to jest jedyną wredną klasą dla wara) To tyle.
Jeśli ktoś myśli o wyborze broni, czy Arcanian Reaper (Axe), czy Doomsaw (Polearm) to radzę się mocno zastanowić, gdyż zrobienie AR, czyni cię praktycznie z 31/20 A/F nie do zabicia, jednak zrobić AR jest niesamowicie trudno. Odnośnie Blackhand Doomsaw ma dropa i warto się zastanowić. Dla wara PvP najważniejsza jest broń z jak największym damage, czyli praktycznie jak najwolniejsza.
Od 60 zacznie się prawdziwa gra i zabawa. :>> nie będę pisał o swojej taktyce każdy ma swoją dobrą jeśli moja jest dobra niech zostanie dla mnie.
Pozdrawiam ...