Goatus napisał(a):
Sebo napisał(a):
Rpg zapowiada sie najlepiej jak dla mnie troche zaluje ze everquesta 2 kupilem a i tak srednio w ile ten max lvl sie zdobywa
i czy na p4 2.8 ghz 512 ram ge force 6600 , wow pojdzie mi na max ustawieniach ?
Tak tylko muszisz się liczy z tym że przy wejsciu w wiekszy raid, doleceniu gryfem do obleganego miasta bedziesz miał freez kilkusekundowy (3-10s), dodatkowe 512 ramu by to rozwiązało
Pozdrawiam
Z tym ramem to sa dwie opinie
Jelsi masz 512 i duzo podruzujesz po terenach gdzie mozesz dostac becki od innych graczy to 512 pomaga
jak w zasiegu wzroku pojawi sie gracz.. to masz 0.5 sekundowy lag... wiec stajesz i bacznie sie rozgladasz gdzie wrog:) jak go nie widzisz.. to znaczy jedno .. on napewno widzi ciebie
i przewaznie to rouge wiec masz chwilke na przemyslenie czy w nogi.. czy przygotowac sie na walke.. czy co tam chcesz..
Sam dokupuje druga 512.. bo lag w miastach mnie wnerwia.. ale zal torche bedzie stracic wczesny system ostrzegania:)
PS
Co to za klan the dust.. gankuja wszystko jak leci low lvl tez.. i to zawsze
PS2 juz wiem zajefajna stronke maja super regiulamin i wogole /salute za zorganizowanie czegos takeigo ...
szkoda ze i tak gankuja:)