Tak se to tlumacz
- Kazdy uzalezniony sobie wymysli powod no niestety, kazda wolna chwile spedzasz przy wowie to tak jak ja
. No nie wiem jak tak dalej pojdzie zostane starym kawalerem z garbem
. Musze sie przelemac co nie znaczy ze wogole nie grac w WoWa, ale tak dla przyjemnosci nie dla tego zeby miec jak najszybciej 60 level i cala postac w epikach bo po co ?? Zycie zmarnuje a pozniej mi sie znudzi i tak granie i co z tego wszystkiego wyjdzie?? Napewno nic ciekawego dlatego staram sie zebrac w sobie i grac 1-3h dziennie a napewno mi starczy czasu aby zadbac o sprawy milosne prace i co najwazniejsze swoje zdrowie wam tez radze sprobowac cos z soba zrobic - Bo to jest tak jak z alkoholizmem
. Uzaleznieni mowia ze wcale nie sa uzaleznieni a pija bo chca, bo sprawia im to przyjemnosc itd. Tak samo jest z maniakami grajacymi w WOWa mowia ze nie sa uzaleznieni, moga przestac a tak naprawde sa uzaleznieni, sam to u siebie niedawno odkrylem (niestety) i staram sie cos z tym zrobic narazie nie wychodzi
. Nawiasem mowiac spedzam przy wowie kazda wolna chwile (czyli opprocz studiow i pracy istnieje tylko wow
)